Cosmos 28/29 januari.

I måndags
 
Dressyrträning för Theresa. Vi jobbade med att gå in på små volter och släppa yttertygeln helt där samtidigt som vi tryckte ut hästarna med innerskänkeln så att de var tvungna att bära upp sig själva. Cosmos är van vid att alltid, alltid, ha det där stödet på yttertygeln. Det lär ha blivit kaos i hans hjärna först, men jag tror att han förstod vad vi höll på med efter ett tag.
 
Han var jättefin, trampade på och blev riktigt rund i både uppvärmningen och avtravningen. Dock är han irriterad på allt och alla just nu. Det är när jag fattar galopp som det är värst. Han stryker bak öronen och kickar/travar fortare. En gång på träningen fattade han inte galopp (alltså ville verkligen inte fatta galopp), så vi fick trava runt där med alla i rumpan. Måste sett väldigt roligt ut.. Theresa gissade på att han har börjat fälla eller kommit in i en tonårsperiod.
 
Jag är trots hans irrirtationer mot allt väldigt nöjd, han var faktiskt jättefin.
 

 
I går

Skritt på lång tygel i fräscht tempo, 40 minuter. Igår skötte han sig verkligen jättebra! Cosmos är en ponny som går runt och fjantar sig, ser spöken och är rädd för lite allt möjligt när man är ute. Men inte igår heller, duktig ponny hela rundan.
 
Idag blir det uteritt med Frida.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback