Aachen.

En snygg aachennosgrimma från Hööks, 199:- som jag tror skulle passa väldigt bra på Cosmos.

Cosmos 30 december.

Red ut honom idag, cirka 45 minuter i alla gångarter. Red ner mot sjön där Patrik hade plogat så det var utmärkt att rida även fast det var plusgrader och slask. Det var så härligt att rida igen!
 
Skrittade först på långa tyglar en stund innan jag började jobba med skänkelvikningar fram och tillbaka i skritten. Fortsatte sedan med samma sidvärtsrörelser i kort trav. Galopperade samlat uppåt och fick honom att sätta ihop sig en del, det var en fin galopp vi fick till där. En stor mängd framåtbjudning blandat med den samling jag fick till. Han var jättefin i traven också.
 
Måste även tillägga att ett objektiv är beställt, ett 55-200mm f/4-5,6. Nu är jag förväntansfull, skulle tro att det kommer på fredag. ROLIGT VÄRRE
 

Tufft.


Lamicell-set.

Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget.

Cosmos 29 december.

Åkte ut till stallet och pussade på ponnyn idag. Hade tänkt rida också men det satte vädret stopp för: något slags ishagel blendat med regn, så han fick vila. Täckena var täckta av ett islager när vi tog in hästisarna. Åh, stackarna. Pysslade på lite i stallet: borstade/rullade ihop lindor, putsade stövlarna, ryktade Cosmos och bara njöt av att träffa hästarna igen. Men usch, vilket väder... nu är det slut på mysgalopperna i snön eftersom den frusit.
 
Jag är himla taggad på att börja rida mer ordentligt igen. Han har ju tagit det lugnt ett tag, dock har vi dressyrtränat på måndagarna, så all kondition har han inte tappat. En bit från stallet är det en man som plogar upp en slinga som går att rida på vilket är perfekt nu när snön har frusit till. Så på den slingan, på planen och i ridhuset kommer vi att hålla till framöver. Bara vädret är på vår sida så ska det nog gå bra..
 

Läget.

Jag befinner mig alltså hos mormor och morfar i Dalsland och har gjort det sedan en vecka tillbaks. Har valt att inte skriva om vad jag gör på dagarna då det nog inte intresserar eftersom jag inte ens varit i närheten av en häst på en vecka. Abstinens.
 
Idag ska vi börja åka hemåt, men vi övernattar i Mora i natt för att inte behöva sitta i bilen hela dagen. Vi kommer hem i morgon och då ska jag rida på eftermiddagen, kanske med Frida. Skulle tro att vi sticker ut och galopperar i snön. Cosmos har ridits av Felicia medan jag har varit borta men jag vet inte hur mycket/vad de har gjort.
 
Mitt objektiv har som jag sagt gått sönder totalt. Håller på att leta efter ett nytt, men det är inte lätt att hitta något bra till ett bra pris. Vill i alla fall ha ett med minst 200mm. Det var ju bara det att jag och Frida hade tänkt fota en massa fina vinterbilder nu på lovet, och så gick objektivet sönder. Dock fick hon ett nytt i julklapp, så allt är inte förstört. Men jag kan inte fota just nu och det suger. Ska hitta ett nytt objektiv så snart som möjligt!
 
Fina killen.

Bildminnen - Elloise hoppning.


 
© Bilderna tillhör mig och får EJ kopieras.

Dödligt fint.

Som ni kanske förstår så sitter jag och kärar ner mig i utrustning såhär på kvällskvisten...

Jäkligt stilrent och snyggt.


Populärt utséende.

Jämförelsen Hööks/Spooks kavaj har man ju sett ett antal gånger, men nu hittade jag ytterligare en liknande kavaj från Horse life.

Bildminnen - Elloise dressyr.

 
© Bilderna tillhör mig och får EJ kopieras.
Åh, vad fin hon kan vara den ponnyn ♥

Saknar tisdagslektionerna #3

 
© Bildernna tillhör mig och får EJ kopieras.

Merry christmas.


Saknar tisdagslektionerna #2

 
© Bilderna tillhör mig och får EJ kopieras.

Mitt julfirande.

I morgon åker jag till mormor och morfar i Dalsland för att fira jul.
Vet inte när vi åker hem, men skulle tro att vi är där ungefär en vecka. Dock kommer jag vilja åka hem pga ridabstinens, det vet jag redan nu.. Felicia kommer att rida Cosmos om hon hinner, annars får han en liten jul-vila. Det blir bra vilket som, han skulle nog föredra en vila (och få ännu sämre kondition än vad han redan har haha). Jag har gjort en massa tidsinställda och tänker även ta med datorn, så jag skriver om jag har något att komma med. Jag kommer ju inte rida något men kanske får snilleblixtar om bra inlägg ändå?
 
Jag har haft väldigt svårt att komma på vad jag ska önska mig det här året, delvis eftersom jag fyller år i början av december. Jag fick mycket som jag ville ha men köpte även mycket på Stockholm horse show. Nu känner jag mig ganska nöjd med det jag har (även om det finns dyra hästsaker man går och dregglar efter) och det är ju bra att kunna känna så ibland. Jag har önskat mig en ny tävlingskavaj i alla fall, vilket jag verkligen behöver då min inte passar i storlek (+ nytt objektiv eftersom mitt har pajjat, men det tror jag dessvärre inte att jag kommer att få).
 
Jag vet även att jag kommer att få pengar av mormor och morfar och jag funderar på att köpa ett nytt tävlingsschabrak för dem. Skulle vara väldigt kul, jag har inte kollat ut något men det är nog inte så svårt att hitta ett snyggt..
 
Jag och Elloise på hopptävling i Bräcke den 5 april.