Cosmos v. 44

Även fast det varit lov har jag verkligen inte hunnit blogga denna veckan. Har varit fullt upp med aktiviteter på ridskolan och rida Cosmos. Sen när jag kommit hem på kvällarna har jag vart så trött att jag sovit nån timme direkt haha. Det har varit många barn på våra bus-aktiviteter och vi har fått bra respons från både barn och föräldrar vilket är jätteroligt!
 
Måndag: två dressyrpass för Gittan. En kvinna från sundsvall som kom till oss och höll träningar. Andra passet var inte alls lika jobbigt för honom, det var sitsträning och jag sitter jättetokigt men det blev mycket bättre på bara de två passen. Han var fin hela dagen, ingen wow-känsla men helt okej.
Tisdag: hoppning för Gittan. Vi hoppade redan kl 8 på morgonen så lite halvtrött var man. Han var jättefin sista rundan då vi hoppade bana på ca 90-1m.
Onsdag: skritt ute med Frida och Pippi i en timme, himla mysigt hade vi.
Torsdag: vila
Fredag: tömköra, han var suuperfin! Skolor, lösgörande på volt, bommar osv. Vi började även med bakdelsvändningar, det var svårt men madde fick till det och jag lyckades med några steg här och där.
Lördag: ut med frida och pippi, detta slutade i kaos då frida ramlade av och pippi sprang hem. Red en sväng med lise och gusty så han fick röra på sig.
Söndag: jogga på planen, han var jättejobbig först. Hoppade till för saker som alltid finns där och fokuserade inte alls. Men efter en stund blev han faktiskt superfin!! Kunde öka och minska, rida skolor och övergångar. Det är dom där jäkla galoppfattningarna, men annars så!
 
Bild från wången, foto: Frida Eriksson

Kommentarer
Postat av: TINA

http://www.mytaste.nu/click/index/9637642/?site=dromkaka.blogspot.se

2013-11-03 @ 12:41:15
Postat av: Emma

Fin blogg :)
Besök gärna min på http://emmasworld.webblogg.se det skulle betyda mycket :)

2013-11-03 @ 16:22:17
URL: http://emmasworld.webblogg.se
Postat av: Emma

Fin blogg :)
Besök gärna min på http://emmasworld.webblogg.se det skulle betyda mycket :)

2013-11-03 @ 16:22:20
URL: http://emmasworld.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback