Linnea och Caddy

 
Nu är det mycket bilder här på bloggen, men hoppas att det inte gör något haha. Det är det jag sysslar med nu på lovet då Cosmos inte rids, fotar så mycket som möjligt!

Longering Pippi


Cosmos idag


Cosmos 30 mars

 
Skritt idag igen för sjuklingen. Summering: Svinpigg ponny med mängder av överskottsenergi som fjantade sig för allt. Var även bort till Frida och hade en härlig stund i stallet där, duschade och longerade Pippilott.

Pippiduschning på g

Haha, på schampoflaskan: bruksanvisning - 1. blöt hästens päls
Nää, det menar du inte??
.


Världens finaste väder


Instagram

Jag har nu idag fixat ett "foto-konto", @veranikon. Mitt andra konto med lite mer vardagliga bilder heter @veraholgen. Följ mig!

 


2/8-2012


Minne

 
Tittade på denna film från november 2011 och kom på mig själv med att sitta och tycka att det faktiskt såg bra ut. Om jag inte minns fel så var detta en av mina första tävlingar med Elloise (och överhuvudtaget för den delen). Tror (när jag tittar på mina rosetter) att vi red på 58% och kom på andraplats.

Hej hopp

Cosmos har vilat sedan i lördags förutom en skrittur i tisdags, därav den låga nivån på uppdateringen. Himla tråkigt det här att han skulle bli sjuk, speciellt nu när det äntligen är lov. Dock har väl han inte en tanke på att jag har lov när han står där och hostar, stackaren (förövrigt så kom jag på att hästar förmodligen inte heller planerar när de ska bli sjuka).
 

Ute i stallet

Cosmos ska skrittas.


Krasslig Cosmos

Jag har varit hos Frida hela helgen och det har därmed inte blivit något tid för bloggning, men det ska ändras på nu!
 
I torsdags red jag Cosmos på planen. Han var nyskodd och det var hårt på planen, det kändes som om han fick lite ont i tassarna då han gick och nickade. Men han var verkligen jättefin ändå. I fredags red jag ut runt slingan med Frida. Så fort vi började trava så började Cosmos hosta, ganska rejält. Vi tog det då jättelugnt och skrittade tillbaks på långa tyglar.
 
Han var även lite snuvig och eftersom vi inte ville anstränga honom så har han vilat lördag + söndag. Vi hoppar över dressyrträningen idag och så får vi se sedan hur det är med honom. Lillkillen )':
 
Adeline och Bali i somras

Skratt och gnägg

 
Knasbilder på mig och Elloise från i somras (de flesta är ovisade).

Sommar

 
Söta bilder från när vi stod och sprutade vatten på hästarna i somras. Vissa av dem gillade det mer än andra haha.

Cosmos v. 12

Måndag: dressyrträning
Tisdag. busuteritt barbacka med Frida, Agnes och Ellen
Onsdag: vila
Torsdag: planen
Fredag: ut med Frida
Lördag: vila
Söndag: vila