Cosmos 27 februari

Lugnt pass på planen ca en timme. Kasst underlag bestående av både slask och is, helt värdelöst verkligen... Han var jättefin i vänstervarvet (förut har höger varit den starka sidan), men i höger funkade det inte alls. Det var som att han hade bestämt sig för att det inte skulle fungera där och så kan det ju ha varit. Egentligen är det ju bra att han har "bytt sida", då vårt jobb har gett resultat. Samtidigt så är det bara att börja jobba på att få igenom honom i höger, samma sak en gång till liksom.
 
Vädret här uppe i Jämtland är blåsigt och tö. Det känns underbart att man kan se marken på vissa ställen, men med vetskapen om att det inte kan bli vår och barmark i februari/mars här så sjunker man ner i vinterdepressionen igen. Snön kommer att komma tillbaka. Jag ska njuta av värmen så länge den varar, blåsvädret får gärna försvinna.
 
Imorgon vilar han då varken jag eller Felicia hinner rida. På fredag är det jobb på planen som gäller igen, ska se om vi kan få igenom den där högersidan. Får nog leta upp någon bra övning så vi har något att göra. Frida ska även fota, så ridbilder för första gången på länge!
 
Juli 2012.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback